Off to work

Nu har jag nyss gjort mig iordning och varit ute med vovven. Ska gå till bussen om ett par minuter. Hoppas hoppas hoppas att det blir lugnt idag! Jag behöver verkligen det.

Lördagsmorgon

Godmorgon. Vaknade super tidigt i onödan idag. Men men, nu kommer jag ju i alla fall att vara pigg när jag kommer till jobbet. Det är visst någon vernisage idag så det räknas med cirka 200 personer mer under dagen än vad det  brukar vara. Jag kan ju bara säga att jag hoppas att han har tagit in mer folk än vad vi brukar vara, hans starka sida är ju inte att planera. Nog om det nu, ikväll ska jag övningsköra sedan ska jag nog bara vara hemma. Jag ska ju upp och jobba imorgon igen så det är väl bäst att vara pigg.

Inte blev jag klar på rummet igår heller men kanske orkar greja där lite idag, måste ju i alla fall ställa upp tv:n igen så att jag kan kolla på film.

Later

Städning på G

Nu har jag nyss dragit slingor på mamma och haft i medlet, får hoppas att det blir bra nu. När vi var klara på IKEA åkte vi till frisören, mamma skulle klippa sig och jag hade hoppats på att det skulle finnas någon som hade tid att fixa min utväxt, men icke. Får boka tid efter mötet på måndag. När jag vet hur jag kommer ha tid och allt.

Nu hade jag tänkt att jag skulle ställa tillbaka allt där det ska vara i rummet och rensa alla kläder så att jag kan sätta upp min nya tavla sen. Och sätta upp spegeln igen. En riktigt underbar fredagskväll, not.


TGIF

Äntligen fredag och jag är uppe tidigt trots att jag är ledig och har sovit dåligt inatt. Idag blir det som sagt en tripp till IKEA och kanske lite shopping på bergvik. Super mysigt att få umgås själv med mamma ibland. Nu ska jag ut på promenad med vovven sen göra mig iordning innan vi drar.

Ha en underbar fredag!

Torsdag

Nytt liv, igen. Går bra än så länge. Hoppas att det går fort så att man kan börja leva som människa igen. Men jag tror verkligen på mig själv den här gången!

Jag är lika trött idag som alla andra kvällar den här veckan men ska försöka hålla mig vaken lite längre idag. Imorgon ska jag och mamsen till IKEA, jag behöver två kuddar och en ram. Köpte en bild för ett par dagar sedan, hoppas det blir  lika fint som jag har fått för mig. Jag letar helt febrilt efter en passande lägenhet, vill flytta nu(nunununu) men alla som känns okej är för dyra. Jag menar jag kan ju inte ha en lägenhet själv för 9000 kronor. Inneboende någon?

Off to work

Gick upp för en kvart sen men har inte gjort något än så nu är  det väl bäst att jag klär på mig för min buss går om tio minuter. Jobbar bara 4 timmar idag, lovely. Sen är jag ledig tills på lördag igen.Måste plugga en massa i eftermiddag, hoppas verkligen att jag kan ta tag i det. Men är inte alls motiverad till det. Jaja.

Later


Nokia E71


Jag köpte ny mobil och det blev en nokia denna gången. Alla har sagt att det är svårt att byta mellan Sony ericsson och Nokia men än så länge har jag inte tyckt att det har varit några problem. Men kanske var mer förr, eftersom deras menyer var så olika. De nyare tycker i alla fall jag är rätt lika.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, ska iväg och träffa Sabina ett tag.

Later

...

Dåligt med uppdaterande men man blir så mycket mer aktiv nu när man är i stan hela tiden. Allt blir så enkelt.
Middagar, shopping, utgång, bio och filmkvällar. Mys!

Så nu vill jag verkligen flytta, måste nog ta och skaffa mig ett jobb.
Nu ska jag ta och cykla in till stan och träffa Pernilla, vi ska sitta på bibblan hela dagen och plugga. Hoppas verkligen att jag får massa gjort för det behövs.
Funderar på att köpa ny mobil också om jag hinner. Kanske kan få med mig Pernilla till Bergvik och kolla.

Tisdag

Idag har jag tvättat och städat, känns underbart nu efteråt. Men helt galet vilken ångest man får bara av tanken att städa. Nu är väl tanken att jag vika alla kläder sedan packa lite sedan har jag nog gjort tillräckligt med "vuxna" saker för idag. 

Så får bli dusch och sedan titta på sista avsnittet av Paris Hilton: My new BFF, har ju kollat på alla avsnitt så nu måste jag ju se vem som blir hennes bästis. Haha! Illa när man gillar sådana serier. Men  jag är ju inte mer än tjej, eller hur?

Mariebergsskogen och lite till...





 

Inget vart ju riktigt som vi hade planerat dagen men vad fan, bra blev det ju ändå. Cyklade till Mariebergsskogen och kollade på alla söta djur sen cyklade vi tillbaka in till stan och käkade på Vero. Mums! Där låg även Carli choklad som säljer hemgjord "italiensk glass" som var super god. Det stället måste besökas igen innan sommaren är slut.

Har formaterat om datorn så har inga bildredigeringsprogram så kan inte fixa några av bilderna jag tog igår. Men dessa visar ju i alla fall lite av alla söta djur vi fick se igår.

Utflykt

Vaknade alldeles för en liten stund sedan, har nyss målat naglarna. Ska snart göra mig i ordning och sedan åka in till stan och möta Hanna. Blir dock ingen båtutflykt för oss, vi ska cykla till Mariebergsskogen istället och göra sånt vi gjorde när vi var små, kolla djuren och äta glass. Mysigt! Ska försöka fota lite med under dagen.

Lördag

Har jobbat hela dagen idag och så fort jag kom hem somnade jag. Nu har jag nyss duschat och ska väl sova igen, förstår inte hur jag kan vara så trött.

Jobbar imorgon med men sen är jag ledig måndag och tisdag, så på måndag har jag och Hanna planerat en liten utflykt.... Vi ska åka med båtbussen ut till någon ö så nu hoppas jag på att det blir bra väder. Måste även försöka hinna fota lite när jag är ledig, saknar det verkligen.

För det är ingen vanlig dag.......


Har varit på födelsedags kalas hos farmor som fyller 64 år idag! ♥

TGIF

Thank god its friday och jag är ledig. Underbart att bara få vakna utav sig själv och sedan kunna göra det man känner för. Nu ska jag gå och sätta på kaffe, ta fram veckorevyn och sedan gå ut och sätta mig ett tag.


Bästa låten just nu


Svart + nitar hos Lindex


Work work work

Slut på ledigheten, dags att återgå till verkligheten igen. Åtta timmars jobb och jag längtar redan tills jag slutar.
Men ska bli kul att planera grillningen som några få utvalda från jobbet ska ha sen ska vi även planera något för att fira Hannas förlovning, så förhoppningsvis är det lugnt så vi hinner med all planering. 

Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning.
 


Kvällens film


Underbara onsdag



Underbart väder, underbar dag!
Jag ligger fortfarande i sängen och planen är att ligga kvar ett bra tag till.
Borde städa men orkar verkligen så jag får väl skjuta upp det, igen.

Nya tider, ny blogg

Haft några innan men den här gången ska jag ha en blogg om mig och mitt liv.
Så det borde väl bli lättare att hitta grejer att skriva om då?
Kommer bli en del foton, eller kanske mest sånt som det känns just nu i alla fall.

Skriver mer imorgon eller så, nu måste jag sova.

RSS 2.0