Äntligen hemma...

Varit en himla kul dag på jobbet men det är verkligen underbart nu efter när man kommer hem. Köpte en ost och skinksallad påvägen hem som jag hade tänkt att jag skulle äta. Så nu blir det till att sätta på kaffe och sedan ska jag kolla på film, 17 again var det väl tänkt. Men som det känns just nu så tror jag inte ens att jag kommer att se hälften, tvär dog här nu.

Off to work

Usch känns som att det är alldeles för tidigt men jag antar att det bara är att gå upp och göra sig i ordning. Vet ju att det inte kommer att vara jobbigt när jag väl är där! Och det är en riktig drömhelg om man kollar på vilka som jobbar, kanske man kan få ett och annat skratt, dessutom kanske det blir lite vettiga saker som görs. 

Nu ska jag upp och göra mig iordning sen gå ut med vovven innan jag går.
Ha en underbar lördag! 

Idol och annat

Har varit idol för hela slanten ikväll och jag kan verkligen inte bestämma mig för vem som var bäst. Kan bara säga att jag gillar varken Tove eller Erika. De andra tyckte jag var ganska bra allihopa men ingen som var super! Nu blir det till att kolla på cirkus Möller och jag kan ju bara säga att det började väldigt bra! Btw chokladen var verkligen gör äcklig, alldeles för mycket smak och ihop med choklad blev det ett stort nono.

Off I go


Vinter


Kom nyss hem från affären och när vi var påväg till kassan såg jag denna och jag var verkligen tvungen att köpa den. Alla säger att den är äcklig men man måste ju prova allt själv. Den ska ha smak av ingefära, kardemumma, peppar, nejlika och kanel så jag tror definitivt inte att det blir någon hitt. Men blir att prova sedan till Idol.

Mitt rum


Obäddat, ostädat och allmänt tomt. Ska försöka ändra lite på det nu, få upp tavlorna på väggen, bädda och dammsuga skulle ju också behövas. Lill pojken är inne i värsta fällperioden nu, man kan verkligen inte tro att det ens finns så mycket hår på en och samma hund. Men det är ju som det är så mina planer för eftermiddagen blir att städa och försöka få det lite beboligt!


Äntligen fredag!

Underbart med helg, synd bara att jag jobbar både lördag och söndag. Morgondagen ser jag fram emot, ska vara i köket men söndagen hade jag nog gärna kunnat skippa. Har ingen lust att vara trevlig och stå i kassan. Men det är ju som det är, får tänka på lönen.

Förra veckan var jag hos veterinären och hälften av provsvaren hade kommit igår och det är allergi han har, kan vara mer men det de vet än. Mot inomhuskvalster, så blir att städa mer, han får inte vara i sängen, jag får ta bort hans kudde och täcke. Usch, varför ska allt vara så krångligt?

Nu ska jag ner i tvättstugan och lägga in tvätten i torktumlaren sen blir det en välbehövlig promenad i skogen!

Trevlig kväll

Inte fan blev det något rensande här ikväll. Följde med mamma och skjutsade min bror i stället, kul att träffa Erik man träffar honom ju inte så ofta längre. Sen har resterande tid tillbringats framför tv:n och nu väntar jag bara på att two and a half men ska börja. Det har blivit en trevlig vana innan man ska sova.

Nu ska jag i alla fall ut med vovven sen krypa ner i sängen och vänta på att det börjar.
Sov gott när det blir dags!


Ibland är jag så effektiv

Nu är jag hemma igen och jag hade faktiskt tänkt att rensa bland alla kläder, använder ju inte ens hälften.

Gick superbra på gymmet idag, spelade Shinedown så att alla som var där hörde, blir så mycket lättare att träna om man lyssnar på bra musik. Sen gick jag till jobbet och käkade med Hanna, pratade precis lika mycket skit som alltid, lovely! Sen kom mami och hämtade mig så åkte vi till IKEA och kikade bara. Hittade en grej som låg bland julgrejerna, de hade hängt julgranskulor på men jag hade tänkt att hänga halsband, armband och ringar på. Hoppas att det blir lika bra som det är i mitt huvud.

Nej nu ska jag ta och bädda sängen sen sätta igång med klädernar. Wish me luck!

Träna

Har suttit och fixat massa musik till ipoden nu, var himla jobbigt att träna utan bra musik förra gången. Nu blir det att panikstäda lite innan jag ska iväg och träna. Tänkte att jag skulle passa på att hälsa på Hanna också, alltid lika kul att träffa henne.


Work work work

Jag som trodde att jag skulle vara ledig idag, hinna plugga lite och fota.Men icke, mamma ringde precis och frågade om jag kunde jobba. Det kan jag ju tyvärr inte tacka nej till, behöver ju pengarna. Så nu ska jag göra mig iordning och åka.


Trevlig tisdag

Kvällen börjar lida mot sitt slut och det är snart dags att sova, ska kolla lite på two and a half men innan bara.
Har fortfarande inte hittat sladden till kameran, så himla typiskt mig att lägga saker på "smarta ställen så att jag ska komma ihåg vart". Men men, får leta mer imorgon. Hade även tänkt att jag skulle försöka fota lite höst bilder med, är ju så himla fint nu på hösten!

Träffade klassen idag och det var himla trevligt. Vi fikade på Melkers och ja, kan ju bara säga att jag tycker att vi borde hitta på saker lite oftare. Vi pratade i alla fall om en filmkväll och en utekväll i samband med att Lovisa fyller år. Ser fram emot det! Passade även på att träna efter och klantig som man är lyckades jag tappa en sko påväg därifrån men jag hade tur att det finns vänliga människor. Någon hade nämligen lämnat in den i receptionen på museet. Men innan jag upptäckte det sprang jag tillbaka till stan samma väg som jag gick dit. Fick nästan lite panik ett tag, de var ju ändå nya och inte direkt gratis.

Dags att stänga av här och kolla på lite underhållande tv innan sömnen faller in.


Tisdag

Vaknade alldeles för sent idag. Jag som hade en massa saker att göra innan jag sticker iväg och möter upp klassen på stan. Ska bli kul att träffa alla även om det inte var länge sedan vi tog studenten. Hade även tänkt att jag skulle träna efter det, var ett tag sen och jag behöver verkligen ta tag i det nu.

Hämtade paketet igår och de satt som ett smäck, perfekt! Tog till och med kort på dem men så hittar jag inte sladden till kameran. Men men får försöka leta lite ikväll.

Nu ska jag göra mig iordning och sen gå ut med hunden innan jag tar bussen in till stan.


Bättre sent än aldrig

Nu var det himla länge sedan jag skrev, men har varken haft ork eller en tanke på att göra det. Nu är väl tanken att det ska bli ändring på det, saknar att skriva och speciellt att fota. Har tänkt flera gånger att jag ska ut i det fina höstvädret med vovven och fota men glömmer alltid kameran när jag är ute.

Idag har jag mest krånglat med banken. Förstår inte att det jämt ska vara en massa strul och sedan visar det sig att det är hur enkelt som helst att lösa det. Bara att jag skulle trycka på en annan knapp första gången. Håller även på att tvätta och sträda. Och idag har mitt paket kommit från Australien, hoppas verkligen att de passar. Annars blir det en massa krångel med att skicka tillbaka och så vidare.

Nej nu ska jag ta och gå ner till tvättstugan och lägga i nästa omgång med tvätt!

RSS 2.0